Spring SuperBlog 2019



Ei bine, dragii mei dragi, a venit timpul! Pe 1 Martie se dă startul ediției de primăvară a celei mai tari competiții din blogosferă, iar eu doresc să particip din nou.
Dacă nu ați aflat până acum despre acest concurs, vă invit să intrați aici  pentru a citi despre ce este vorba și eventual să vă înscrieți. A mai rămas puțin!

Pe scurt: SuperBlog este un concurs de blogging creativ. Se dau câțiva sponsori care propun probe, scrieți și puteți câștiga. Nu este obligatoriu să participați la toate probele, dar totuși, dacă doriți să fiți finaliști și să luați unul din premiile mari, condiția este participarea la absolut toate probele.
Pentru primii trei din clasament se oferă:

Locul 1 – 2000 lei
Locul 2 – 1000 lei
Locul 3 – 500 lei


De ce să participi?

- îți testezi abilitățile de scriere
- cunoști oameni noi și legi prietenii
- îți pui în valoare talentul
- înveți să scrii după cerințe
- poți câștiga premii de la fiecare sponsor
- poți obține un loc pe podium
- ai ocazia de a fi observat și cunoscut
- în urma competiției se pot lega relații profesionale
- etc.

Și un copy de pe site:

schimbi astenia de primăvară cu adrenalina! Dacă nu știi cum se manifestă sindromul “23:59” și F5-uiala de la acordarea notelor, le vei trăi din plin în SuperBlog. 

23:59 și F5 au puterea de a te scoate din monotonie, de a te scoate din pepeni, de a te ține ca pe jar și mai ales de a te face să simți că trăiești. Oricum, toată treaba asta este destul de distractivă și experiența îți va aduce cu siguranță ceva în plus. 

După toate acestea vei fi invitat la Gala Spring SuperBlog care va avea loc anul acesta la mare,  mai exact la Hotel Miorița Neptun. 

Inscrie-te și vei avea parte de distracție și adrenalină! 

Toate cele bune! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

Fericire totală de la prima gură de cafea

Wish list: Inima României