Porțile SuperBlog s-au deschis!



 SuperBlog, această planetă descoperită la data de 1 septembrie 2008 de către un grup de oameni dornici de a explora întreg Universul, reprezintă forța cosmică ce provoacă descoperirea de resurse infinite ale creativității, realizări originale și progres, dar și tulburări neprevăzute ce nasc în locuitorii săi spiritul competitiv; toate acestea contribuind la evoluția poporului a cărui ambiție dintâi este de a se degaja din nediferențiat pentru a se ridica și pentru a tinde către înălțimi cu scopul ca fiecare creator să aibă șansa de a se dezvolta la maximum, cea mai desăvârșită condiție a acestei planete fiind manifestarea.
Spiritul nou care suflă de un deceniu asupra omenirii provine de la acest astru, care nu este doar un creator, dar și un explorator de noi constelații ale Blogosferei.
Am aflat de SuperBlog în urmă cu doar șase luni și am descoperit un loc primitor în care focul creativității s-a reaprins, împingându-mă spre dorința de a realiza și mai mult sau de a merge și mai departe decât până atunci. Să fii în SuperBlog nu e doar o trecere prin sferele cosmice. De două ori pe an, primăvara și toamna, se deschid porțile Campionatului de Scris SuperBlog în cadrul Blogosferei, competiție în care orice locuitor al Universului este invitat pe SuperBlog pentru a se înscrie.
Prin acest articol îmi anunț participarea la ediția de toamnă (ediție aniversară) și urez tuturor participanților să găsească flăcările inspirației, să descopere noi superputeri și să privească drept înainte fără să fie bruiați de ceilalți competitori. Juraților le urez doar mai multă obiectivitate, iar organizatorilor le mulțumesc pentru răbare și seriozitate.
Toate cele bune!

Comentarii

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani, Dana! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

Fericire totală de la prima gură de cafea

Wish list: Inima României