Concept unic - construieşte ieftin şi de calitateAcum câțiva ani vream musai, musai să stau la curte. Mă săturasem de viața de oraş cu toate ale ei considerând că la sat o fi mai linişte.
Şi uite aşa, cu nişte bănuți economisiți am dorit să construim o casă.
Cum banii erau limitați şi noi fără experiență, ne-am luat după gura ălora mai "trecuți prin viață" şi-am apelat la "maiştri" satului cu toate ale lor, inclusiv cu garanția că materialele de construcție de la târg sunt extra nemaipomenite şi ieftine. Că na, când tre' să calculezi totul şi vrei multe, faci tot posibilul să găseşti cele mai avantajoase soluții.
 Dar lipsa experienței are prețul ei!
Am reuşit  după câteva luni bune să ne mutăm în căsuța proaspăt construită chiar dacă nu era complet terminată şi în mai puțin de un an parc-au început toate să se dărâme peste noi.
Pornind de la varul de pe pereți care-a-nceput să cadă pe ici, pe colo, continuând cu apa care se scurgea prin tavan pentru că acoperişul şi izolația au fost puse de "mai marii maiştri" şi ajungând până la gaura lăsată în spatele chiuvetei de la bucătărie care s-a transformat în uşa de la intrare a unei familii de şobolănei. Mda, chiar aşa...
"Maiştri" au zis că vor astupa gaura şi vor termina ce mai era de făcut, dar după ce-au primit banii s-au făcut nevăzuți. Să nu mai zic şi că nimic nu arăta aşa cum ne-am fi dorit.
Da, treabă de mântuială din păcate.
Podeaua scârțâia, un robinet şuiera, podul şi pereții nu erau izolate bine... Doamne, ziceam că toate s-au aliniat împotriva noastră!
Un lucru era cert: aşa nu mai mergea!
Şi pune-te iar de strâns bani, de împrumutat, de căutat, de reparat şi-aşa mai departe.
De data asta am schimbat foaia.
Că de, vorba ceea "o greşeală repetată de două ori e deja prostie".
Am întrebat în stânga şi-n dreapta de modalități prin care să le putem face pe toate bine cu suma de bani pe care o aveam, dar răspunsurile pe care le primeam parcă erau menite să ne exileze în dărăpănătura aceea pentru încă vreo câțiva ani.
Am calculat şi recalculat şi rescris şi întors totul pe toate părțile pentru a ne decide care sunt prioritățile, dar orice făceam, ne dădea tot cu virgulă.
 Toate trebuiau făcute şi toate erau peste posibilități.

Într-un moment de "strălucire", mi-a trecut prin cap să cotrobăi pe internet după soluții şi mare-mi fu' mirarea când dădui peste un site ce-mi făcu' inima să tresalte de bucurie.

La început am zis că nu e posibil pentru că deja m-am fript o dată cu dorința de a face totul mai ieftin.
După ce am "răsfoit" site-ul pe toate părțile, am înțeles conceptul :


Nu e vorba de materiale ieftine de proastă calitate. "Ieftineala" vine din ideea unică în România: fără stocuri, fără manipulări de marfă și cu transport direct de la producător. “Ieftin” nu înseamnă însă produse slabe calitativ, ci, din contră, produse de calitate cu adaos mic, întrucât nu există cheltuieli asociate, cum se întâmplă în cazul magazinelor obișnuite. 

Ei bine, dau să caut prețuri pentru acoperişuri, tencuieli decorative, termoizolații, amenajări interioare, etc. şi nu găsesc niciun preț.
 M-a cuprins din nou descurajarea întrebându-mă "ce fel de site e ăsta fără prețuri?".  
Am mai răsfoit  un pic să caut ceva păreri de la clienți şi-am dat peste recenzii video unde am rămas cu gura căscată.
 "Măi să fie! Se pare că e treabă serioasă aici."  mi-am spus. 
Hotărâtă să merg înainte pentru a repara şi termina de construit casa, am intrat din nou pe pagina principală unde este chenarul cu "necesarul tău de materiale". Nu de alta, dar scrie negru pe alb că prețurile nu sunt afişate pentru că fiecare client este tratat după cerințele pe care le are. 
Aşa că am înşirat acolo toată povestea şi pățania cerând ajutor.
 Aveam idee în mare cam ce ne-ar trebui, dar am ales să cer sfatul celor cu o experiență adevărată. 
Răspunsul a venit a doua zi după-amiază: "Vă ajutăm cu drag!"+ o listă cu cele necesare şi un preț pe care l-am crezut greşit. 😁 Am trimis mail înapoi cerând corectarea prețului.
 Surpriză! Prețul era mai mic decât toată cheltuiala pe care am avut-o cu "maiştri", ceea ce ne-a dat posibilitatea să angajăm şi o echipă profesionistă care să repare şi să construiască totul ca la carte. 
"Aşadar şi prin urmare", am reuşit într-un final să ajungem acolo unde ne-am dorit bucuroşi, mulțumiți şi recunoscători pentru că există https://vindem-ieftin.ro . Totul se termină cu bine atunci când lucrurile sunt făcute cu profesionişti. 
Lipsa experienței era cât p-aci să ne lase "lefteri" într-o casă neterminată alături de animăluțele gri nepoftite, dar din greşeli am învățat şi-am avut norocul să găsim "Casa de comenzi - Vindem Ieftin.ro".

Dacă ai şi tu nevoie de materiale de construcție de calitate la un preț bun, poți apela cu încredere la echipa Vindem-Ieftin.ro. 

Articol scris pentru Spring Super Blog. 

Toate cele bune! 
Dana Codori


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

Pe-un picior de plai, pe-o gură de Rai

3 lucruri pe care le fac datorită unui blog neobișnuit