O pereche de blugi pentru 7 zile

Ți-ai cumpărat vreodată o piesă vestimentară de care cu greu te-ai mai putut dezlipi?
 Da, și eu, o pereche de jeansi, iar în acel moment toate celelalte perechi de pantaloni pe care le aveam în dulap parcă s-au evaporat. Nu m-aș fi putut gândi până atunci că timp de o săptămână pot purta o singură pereche de pantaloni și să am în același timp ținute și stiluri diferite. 
Îmi doream destul de mult o pereche de blugi de un albastru safir, dar când găseam această culoare, ori nu-mi plăcea modelul ori n-aveau mărimea mea și cel mai adesea, când porneam în căutarea lor hoinăream degeaba magazinele. Și cum Murphy a făcut legile cu o bază reală, într-o zi, pe când soțul își căuta o pereche de papuci, de sub panoul pe care scria mare: ghete barbati , zăresc o domnișoară care ținea pe braț o pereche de pantaloni de un albastru exact așa cum mi-l doream. ”Doamne dă să fie blugi! Doamne dă să mai găsesc o pereche! Doamne, dar să fie mărimea mea!” Mă rugam în gând în timp ce picioarele-mi goneau spre fată. 
- Bună ziua! Scuză-mă, pot să văd perechea ta de pantaloni? 
Fata s-a uitat ciudat la mine, eu nu mi-am dat seama cum a sunat întrebarea, ea a dedus ce vreau, eu am făcut ochii mari. 
- Doamne, sunt perfecți! De unde i-ai luat? 
- Uite, de-acolo. Fix unde e panoul pe care scrie blugi dama Vezi pe raionul Vero Moda. 
Am alergat bucuroasă spre raion, iar soțul mă pisăia să-mi arate două sacouri barbatesti pe care nu le-am observat prea bine, dar i-am făcut semn că-mi plac amândouă. Când am ajuns la blugi, perechea simplă de jeans care trebuiau să mă aștepte cuminți, frumos împachetați, fără nicio tăietură, fără niciun model, doar ei, simpli și perfecți pentru mine, nu mai erau disponibili pe mărimea mea. Am întrebat vânzătoarea dacă nu cumva are prin depozit și alte mărimi, dar n-am avut noroc. M-am supărat, dar mi-a trecut repede când iubitul mi-a spus calm și relaxat: 
- Draga mea, e magazinul acela online despre care mi-ai povestit că au doar haine originale pe care le poți comanda, le poți proba și poți alege ce-ți place și ce-ți vine. 
- Da, Answear și au haine de la Vero Moda! Doamne, puiule, mereu mă salvezi. Îți mulțumesc mult! 
Cum am ajuns acasă, cum am intrat pe answear.ro să caut blugii minune pe care i-am comandat imediat, fără să stau pe gânduri. Au ajuns foarte repede, i-am probat și m-am îndrăgostit pe loc, iar în prima săptămână i-am purtat cu mine peste tot. 
De fapt, hai să-ți arăt direct cam cum s-a potrivit o singură pereche de jeans 
peste tot pe unde am mers. 

                                     Luni am mers la un workshop despre ”Arta negocierii”

Marți am fost la un interviu de angajare. 

Miercuri plimbare pe malul râului cu familia 

Joi a fost cam frig, dar tot am vizitat-o pe amica mea, astfel că am ales o ținută foarte lejeră.

Vineri ”Friday Casual” , am mers la socri, alegând ceva cât mai simplu. 


Sâmbătă am ieșit la karaoke într-un Pub 

Iar Dumnică am fost invitați la ziua de naștere a finuței 


Acestea fiind spuse, sunt curioasă tu ce piesă vestimentară ai care are puterea de a le face pe ”surate” să dispară. Articol scris pentru SuperBlog 2018, proba 12 Answear 


sursă foto: arhiva personală 
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

3 lucruri pe care le fac datorită unui blog neobișnuit

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

File de jurnal. Lumea e-mobilitate