Cum arată un spiriduș de la Fabrica de Zâmbete



Privește-te în oglindă. Un spiriduș arată ca tine. Poate nu mă crezi, dar iată că aceștia există pe Pământ, printre noi, au chipul blând și sufletul mare, fac fapte bune pe tot parcursul anului, nu se laudă, nu așteaptă recunoștință, ci doar ajută din adâncul inimii. 

Am primit de veste că este foarte simplu să devii un spiriduș. Tot ce trebuie să faci este să intri în contact cu Spiridușul Șef , Alexandra Timar  și să întrebi cum poți ajuta. 

În perioada 12 noiembrie - 17 decembrie se desfășoară campaniile 
”Adoptă o scrisoare” și ”Crăciun pentru bunici”



Din diverse motive unii copilași nu reușesc sau nu pot scrie o scrisoare pentru Moș Crăciun, iar aceștia nu merită să fie lăsați deoparte. 


Alexandra: ”Anul acesta ne-am propus să ajungem la un număr mare de copii dacă e să comparăm cu cel de anul trecut, mai exact 1000… dar pare mic dacă luam in calcul cei 200 000 de copii din România care merg seara flămânzi la culcare, conform World Vision Romania…
Îmi doresc din tot sufletul să depășim această cifră, așa că dacă cumva nu mai prindeți o scrisoare, nu îi refuzați pe copilașii de pe listele suplimentare, care din diverse motive nu au apucat să își aștearnă dorințele pe hârtie sau sunt prea mici pentru a scrie.
Puteți aduce/trimite în centrele de colectare ce doriți voi: dulciuri, jucării, mănuși, șosete, etc și noi bucuroși o să extindem campania oricât.
Ca și anul trecut, în pachetele de Crăciun, vă rog mult să puneți doar lucruri noi (așa cum v-ați fi dorit voi să primiți, copil fiind) si fără produse perisabile (de exemplu fructe)..
Din lipsă de spațiu și costuri ridicate a transportului nu strângem haine în aceasta campanie. Voi organiza după sărbători o colectă exclusiv pentru hăinuțe.
Beneficiarii acestei campanii sunt din județele Arad, Satu Mare și Vaslui.

Vă rog nu imi cereți adresele copiilor să mergeți voi direct la ei, nu le dau din motive de siguranță și nici nu am voie.

Data limită la care se pot expedia prin poștă pachetele este 12 decembrie și cea de predare în centrele de colectare este 17 decembrie.
Contul bancar pentru donații este cel de pe afiș. Am făcut un parteneriat cu ”Asociația Școala Mamei Jr” care ne asigură partea administrativă. Acest parteneriat a fost facut pentru a fi transparență totală în proiectele desfășurate💖


Se procedează în felul următor:
-“adopțio scrisoare, un copil fără scrisoare sau un bătrân
- pregătești cadoul, chiar dacă ei cer de exemplu un castel, am cazul unei fetite, voi puneți ceva simbolic, nu trebuie valori, ideea e de a aduce zâmbete, nu de a goli buzunare)
- îl predai în unul din centrele de colectare dacă ai unul în jur, dacă nu se pot trimite prin poștă/curier la o adresă ce o vei primi de la mine
- aștepți Crăciunul să vezi pozele cu piticii beneficiari ai proiectului și realizezi ce bucurie ai adus în sufletul acelor copii uitați de lume.

Acestea fiind spuse cred că putem porni Fabrica de zâmbete.
Mulțumesc!”



Centrele de colectare din România și Diaspora: 










Bineînțeles, acești spiriduși inimoși nu lucrează doar de Crăciun, ci pe tot parcursul anului. Locurile de ”angajare” sunt nelimitate iar salariul este neprețuit, constând în zâmbetele copiilor și ale bătrânilor. Fericirea nu se poate cumpăra, dar se poate dărui prin dragoste și bunătate!



Fugi repejor și ocupă-ți locul cuvenit în Fabrica de Zâmbete, spiridușule! 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

Fericire totală de la prima gură de cafea

Wish list: Inima României