Eu și Christian egal Revelion la soare





Salut!

Sunt eu, travel blogger, adică un om care scrie despre ceva. Locuri din lume, călătorii, alea, alea. Înțelegi? M-auzi? A, da, stai că scriu, nu vorbesc!

La școală profa de română zicea să scriem până revine și-apoi ne punea să numărăm cuvintele. Dacă mai erau multe minute până la pauză, număram literele. De aia mă exprim mai bine-n scris decât în vorbit, că nu sunt un om multifuncțional, dar SUNT și-atât.

Ah da, știu să mă și autosabotez așa că dacă-mi dau cu bâta-n nas în loc s-o dau în baltă, râzi și tu pe mut ca să nu te-aud, chiar dacă practic n-am cum să te-aud, dar din punct de vedere spiritual cică sufletele se-aud de la mii de kilometri distanță și tare mi-e teamă că cine știe... Dacă o fi adevărat?

N-am auzit nimic până acum decât propriile-mi gânduri care și-acum fac zarvă în capul meu. Ce zic? Păi  o jumătate îmi tot repetă că Revelionul nu există, o jumătate se ceartă cu astea primele și cealaltă jumătate mă face să mă gândesc la Christian.

Între noi fie vorba, jumătatea asta cred că-i mai deșteaptă. O interesează doar cum să facă să mă simt bine. Datorită ei m-am îndrăgostit de el.

Cum cine-i Christian? Pe el ar trebui să-l aibă orice femeie și oricine.

Știi, atracția este un lucru destul de complicat, dar când seducția are parfum de aventură, riști să te îndrăgostești iremediabil.
 Christian ăsta este...cum să-ți spun. Are toate calitățile pe care le-am căutat de-a lungul anilor la cineva.

În primul rând are capacitatea de a mă surprinde mereu. Este inteligent, plin de idei, este generos, mă pot încrede în el oricând, nu se teme să-și arate afecțiunea în public și mai ales m-a invitat să petrecem împreună noaptea dintre ani.

Îmi spune:
- Hey, uită-te la mine! Ce-ai zice de un Revelion în India ?

Ce să-i mai spun? Clar am acceptat. Cum aș putea refuza vreodată o astfel de ofertă? I-am zis că nu știu prea multe despre India, doar de Taj Mahal și Templul Lotus din New Delhi, iar el mi-a arătat mai multe. De-aceea azi sunt blogger de travel.

Templul Lotus din New Delhi

Dacă am aflat atât de multe, trebuie să ți le zic. Scriu, pardon!

Deci, dacă vrei să mergi în India împreună cu Christian, vei face următoarele:
...nu, nu sunt geloasă. Christian este omniprezent și omnipotent.

 Ei bine, nu-ți mai scriu ce vei face tu, îți scriu ce voi face eu și-apoi tu să-ți faci propria listă, că așa-i mai bine. Eu îți dau aici câteva idei, iar tu mai completezi cu ce știi.

În primul rând vreau să văd Taj Mahalul.

Faimosul monument al dragostei inclus in patrimoniul universal UNESCO, palatul care este de o grandoare impresionantă și care a fost construit de împăratul Shah Jahan în onoarea soției sale, care a murit la nașterea celui de-al 14-lea copil. La ridicarea sa s-a folosit marmură albă adusă de la sute de kilometri distanță cu ajutorul elefanților. 

Taj Mahal

Dar Christian îmi spune că îl vom vizita în a cincea zi, iar până atunci:

- În New Delhi vom face un tur al orașului vechi, ale cărui ziduri fortificate datează din secolul al XVII-lea vizitând Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, construită în 1656.
- Chandni Chowk, odinioară centrul orașului Delhi, o piață exotică și pitorească, plină de bazare, magazine și diverse ateliere.
- Red Fort (Fortul Roșu), cel mai important monument al orașului și palat al Imperiului Mughal construit de către Shah Jaehan în anul 1648.

New Delhi, oraș planificat și construit pentru a deveni capitala începând din anul 1911 și care a continuat să fie capitala și după retragerea trupelor britanice. 

- Raj Ghat, memorial închinat lui Mahatma Gandhi, considerat Părintele Națiunii, o platformă de marmura neagră care marchează locul unde la 31.01.1948 a avut loc ceremonia de incinerare a rămășițelor pământești ale conducătorului. (sursa acestor informații: Christiantour. ro)

 Și altele faine și interesante.

Christian te invită să treci pe la el să-ți spună cum poate arăta propriul tău Revelion Christian Tour .

Mi s-a făcut foame între timp, iar gândul îmi zboară tot la India, unde știu că mâncarea este destul de bună și foarte, foarte condimentată.
 M-aș delecta acum cu un pui Biryani, iar la desert un Kheer, adică un orez cu lapte, dar preparat diferit față de cum îl preparăm noi în România, cu șofran și aromă de trandafiri.
Clar voi mânca mult mai multe specialități indiene, dar deocamdată le las doar pe-acestea două în lista pentru noaptea de Revelion. Cu restul a promis Christian că mă va surprinde.

Va fi interesant să schimb totul, de la climă, la mâncare, la tradiții și peisaje. Dacă până acum Revelionul a însemnat frig și sarmale, de data asta va fi radical.

Neapărat să nu-mi uit cele mai importante trei lucruri de luat cu mine.
- Jurnalul, pe care să notez cele mai frumoase momente;
- Ținuta pentru seara dintre ani;
- și portofelul cu toate actele, biletul și banii. - Nu te mira! Ăsta este cel mai des uitat obiect.

Probabil te întrebi cu cine Dumnezeu voi merge tocmai până-n India. Am stabilit că merg împreună cu Christian! Și cu toată familia: soțul și copiii. Aș fi luat și mâța și câinele, dar au zis că nu vor. Dorință respectată! 🐱🐶

Bun! Ce-ar mai fi de spus?

Poate că prima mea experiență de blogger de travel o fi un pic stranie și nu-i ceea ce te așteptai, dar cu toate astea te asigur că, de te duci la Christian, vei afla tot ce dorești despre orice oferte speciale de Revelion vrei și chiar mai mult de-atât. Împreună cu el poți pleca oriunde în lume, fie că vrei vacanță simplă, circuit, sejur sau un city break. Eu nu sunt multifuncțională, dar Christian este.

Ei bine, tot ce mi-a rămas de făcut este să repet în fața oglinzii, în fiecare dimineață, dorința pe care o voi pune de Revelion:

Să fim mereu atât de fericiți! 




Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2018.
Proba 19: ”Revelion la soare alături de Christian Tour”

Sponsor: 


surse foto și informații: Christiantour.ro 






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai frumoasă țară din lume pentru vacanța de vară

Fericire totală de la prima gură de cafea

Wish list: Inima României